Ne demek?

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Hiç küşüm yok ki yangın felaketi, sene süresince yaşama yitirilmesine sebep olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısa bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem can hem de esrar kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüce örgüda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında sevimli ve dünyalık kaybı artış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile içeriden hariçya dürüst açılmaktadır.

Yangın bapsı ne bakım strüktürlmalıdır? Yangın bapları nizamlı hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın maslahatlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak derunin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak arama edilmesi, bapnın yakınlarında bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin pek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının arama edilmesini muhtevaerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın amelî standartlara ve yönetmeliklere yaraşır olup olmadığını sınırlamak için etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve rast çaldatmaışması önemlidir.

Pekâlâ yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak herhangi bir mütehassıslık alanı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 yangın kapısı mm'dir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Bu esnada elektrikler gitti. Vasatı şişman yaman sardı. Muhasebenin yanı sıra mevcut ofisten yön taraftaki mağazaya oluşturulan bir kapı var. Bu kapının anahtarı benim odamda bulunur. Bu anahtarı çökertme telefonu ışığıyla bulunmuş olduğu yerden aldım. Kapıyı açarken Alp ve Esen canipıma geldi. Bapyı açıp kendimizi autarı attık. İş yeri içinde iri kötü ve ateş olması sebebiyle bâtıneriye girip müdahalede bulunamadık. İş haklı bulunduğum tam deruneride kimlerin bulunmuş olduğundan haberim yoktu" diyerek konuştu.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kızılınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çhileışan her bir personele kadar bütün herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca deprem etmesi ve lazım çaldatmaışmaların da buna nazaran strüktürlması gerekmektedir.

Camlı yangın bapları veya panik barlı yangın bapları öteki yangın kapısı türleri arasındadır.

Report this wiki page